KMC naar Mars

Vanmorgen kon Colin uitslapen. Hij hoefde maar even naar school voor de Mars missie van laag drie. Ik ben na de wekker meteen maar aan het werk gegaan. Thuis werken is niet mijn meest favoriete plek, maar het kan zijn voordeel hebben. Ik associeer thuis het liefst zo min mogelijk met werk 🙂 En aan de eettafel werkt het ook niet echt lekker. Colin even bij het Kaj Munk College gedropt en weer aan de bak. Later kwam het ophaal telefoontje. Maar… Hij kwam wel met de bus naar het dorp en of ik hem dan van de bushalte wilde halen. Dat viel me dan weer alleszins mee. Toen hij instapte had hij nog wat lekker voor me gekocht ook: boomschors chocolade 🙂 De school activiteit bleek een soort speurtocht te zijn die verder niets met de Mars missie te maken had. Het is momenteel meer een soort buitenschoolse opvang binnen schooltijd 🙂 De tijd volmaken tot de vakantie. De Mars missie live stream draait ondertussen gewoon door. De werktijd zat er inmiddels op en ik ben met Colin naar mams gegaan. Bij Beem nog even een veilig uitzet ijzer voor mijn keukenraam gekocht en na de lasagne weer met Colin naar huis. De Mars live stream is dit jaar wat minder leuk dan de vorige jaren. De vorige jaren zag je nog wel eens de verschillende locaties, maar nu zie je alleen mission control in de middenbouw aula. En dat is eerlijk gezegd niet zo heel vreselijk boeiend… Verder samen met Colin op de bank gehangen.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.