Koffie met een staartje

Vanmorgen met de wekker op. Ook Colin zijn bed uit gewerkt en samen de chocolade cakes in plakken gesneden en verdeeld over plastic bakjes. Toen naar mams om samen te ontbijten. Vervolgens Colin naar Aalsmeer gebracht voor zijn klasse uitje. Kaj Munk College 2S1 ging naar de Historische Tuin. Dit bezoek werd nog vooraf gegaan door een rondvaart door de omgeving. Ze hadden geluk, want het begon te regenen 🙂 Colin had gelukkig nog zijn opvouw plu in zijn tas, maar de boten waren ook voorzien van paraplu’s. Het zal niet de eerste keer zijn dat ze door de regen overvallen waren. Na de boottocht een rondleiding door de tuin en een gezamenlijke picknick. Daar was de cake voor. Iedereen zou iets meenemen. Na het uitje heb ik hem weer opgehaald. De busverbinding naar huis was behoorlijk onhandig. Meer dan een uur rijstijd en twee keer overstappen voor dat kleine stukje. Iedereen bleek behoorlijk voldaan geweest, want Colin had nog wat plakjes over 🙂 Lekkaahhhhh…. Een plakje, samen met de Apenheulkoffie die ik daar gekocht had. Apenheul sponsort iets van een koffie project ergens in een ver land, dus ik had een zakje bonen meegenomen. Koffie met een staartje… Verder de veiligheids-beugel op de balkon deur gezet. Deze bleek niet geschikt voor het keukenraam. Maar ik wilde er toch ook een op de balkondeur, dus dat maakte niet veel uit. Nu nog op zoek naar een goede voor het keukenraam. Colin hoefde niet veel spullen mee naar Monique te nemen. De meeste schoolspullen hadden ze vast achter gehouden. Dat moet volgende week ingeleverd worden. Wel een grote sporttas meegegeven, zodat zijn zomerkleding bij Monique mee kan woensdag. Dan hebben we voor de zomervakantie samen wel genoeg kleding voor hem. Daarna door naar Hillegom. Ik had nog even zin een een omweggetje via de Langervelderslag. Op weg daar naar toe bleek een tsjechische auto tot aan zijn bodemplaat in de berm gezakt te zijn. Samen met een ander hebben we de auto met een kabel uit de berm kunnen slepen. Als dank leverde dat me nog een blik bier op 🙂 Netjes aangenomen en bedankt 🙂 Vind ik vast nog wel een liefhebber voor. In Hillegom meteen nog even met Annet naar de duinen geweest om er even uit te zijn.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.