SpaceXperience

Vanmorgen voor Annet wezen shoppen in Lisse. Daarna de kwalificatie voor de F1 GP van Silverstone gekeken. Annet ging ondertussen met haar zus, kleding kopen voor hun moeder. Die wilde graag voor de bruiloft van Luke en Danique in het nieuw gestoken worden. Max wist zich als vijfde te kwalificeren, wat zo’n beetje zijn standaard startplek lijkt te worden. Door een gridstraf van Bottas, mag Max echter van de vierde plek starten. Ook kaartjes gescoord om samen met Colin naar de SpaceXperience van Andre Kuipers te gaan. Verder een rustig dagje.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.