Stukje Westerborkpad

Lekker blijven liggen terwijl Annet en Joep naar Schiphol gaan om Sam en Lisanne op te halen. Die hadden het erg naar hun zin gehad in Peru. Ze waren vroeg in de middag weer terug en ik ben toen met Annet nog een klein stukje wandeling Westerborkpad. De auto bij station Diemen neergezet en het Westerborkpad vervolgd naar station Weesp. Niet de meest inspirerende route, maar wel leuke stukjes. Geen historische dingen, wel veel spoor met als leuk hoogtepunt, over de spoorbrug het Noordzeekanaal over. Weer terug in Hillegom bleek Max de race uitgereden te hebben en als vierde geëindigd. Na het eten de spullen ingepakt en even naar mams gereden. Annet wilde haar voor de vakantie nog even gedag zeggen. Daarna naar mijn huis. Morgen moeten we beiden in Amsterdam zijn, dus dat was wel makkelijk.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.