Headcrash

Het Zomerpark blijkt overhoop gehaald. Annet kreeg berichten dat er ingebroken was, dat de halve boel overhoop gehaald was en dat de kluis verdwenen was. Ze kon het nog niet uit eerste hand zien, want ze was eerst naar Amsterdam voor besprekingen. Mams belde ook nog dat ze toch wel een beetje bezorgd was over het naar school brengen van Colin. Ik zou gaan kijken of ik mogelijkheden zag. Op weg naar de Paalbergweg bedacht ik me dat ik mijn telefoon vergeten was. Op mijn werk bleek dat ik best wel thuis verder kon werken en Colin tussendoor even wegbrengen. Toen zag ik dat ik vanmiddag nog naar de tandarts mocht en ik had ook geen tandenborstel bij me. Toen maar meteen mijn laptop opgepakt en naar mams gereden. Colin was daar al, dus die heb ik meteen maar even een slinger gegeven en op de terugweg mijn telefoon en de tandenborstel opgehaald. Wat een dag en het is nog niet eens twaalf uur… Verder thuis gewerkt bij mams. Het nieuwe werken. Aan het einde van de dag nog even bij tante Joy langs geweest. Dat is de tandarts dus 🙂 Ik was weer ouderwets panisch van angst 🙁 Maar alles was goed en na de controle weer naar mams. Lekker nasi gegeten en weer naar huis toe. Daar de defecte disk van Jeanine vervangen door een andere. De oude disk had wat slijtsporen die er niet in hoorden en was daardoor onleesbaar geworden. Zo heeft ze in ieder geval wel weer een bruikbare disk. Toen naar Annet gegaan.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.