Heen en weer…

Vanmorgen vanuit Hillegom mijn werk. Begin langzaam maar zeker iemand zonder vaste woon- of verblijfplaats te worden 🙂 De werkzaamheden beperken zich een beetje tot het uitzoeken van dingen waar ik nog mee bezig was en het blussen van de weinige brandjes die er eventueel zijn. In de pauze even naar het AMC gelopen om het gedenkplekje van Appie te bekijken. Heb nog steeds niets met voetbal, maar dit heeft weinig met voetbal te maken. Gelukkig wordt er in het nieuws niet meer zo de nadruk op gelegd allemaal, maar toch wel even wezen kijken. Cor had gelukkig nog een gaatje om mijn haardos te temmen. Door nalatigheid mijnerzijds, had ik steeds geen afspraak gemaakt. Gelukkig had hij op de valreep nog een plekje. Ik kan dus netjes geknipt met vakantie. En ook uit eten vanavond. Annet vond het een leuk idee om bij Villa Flora te gaan eten. Van de rest kon alleen Joep, dus dat was lekker knus. Nicht Renée, die daar werkt, kwam nog even gezellig bij ons buurten. De biefstuk was prima en het chocolade toetje ook 🙂 Daarna weer naar huis, want morgenochtend moet de auto naar de garage. En daar wil ik zo vroeg mogelijk zijn, zodat Esther me snel op kan pikken en even in Badhoevedorp af kan zetten onderweg naar haar werk.

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.