Code geel !?!?

Vanmorgen meteen met de wekker uit bed gestapt. Douchen, spullen pakken en met de auto naar Velserbroek. De navigatie van Waze probeerde me wel een heel speciale route te laten nemen. Afslagen die niet bestonden en rondjes die je eeuwig kunt blijven rijden. Dat blijkt hem dus ook niet te zijn. Op eigen navigatie maar gewoon naar de garage gereden. Esther kwam ook net aanrijden en na de sleutel in de brievenbus te hebben gedropt ingestapt voor mijn ritje terug naar Badhoevedorp. Netjes voor de deur bij mams afgezet en de laptop er bij gepakt. Na het ochtengebed met Roel overlegd dat ik een dag eerder vrij neem. Ik heb nog compensatieverlof staan, dus dat kon makkelijk. Scheelt mij weer een bak stress om dingen niet tussendoor te hoeven doen. Inmiddels was het tijd om met mams naar het Slotervaartziekenhuis te gaan. Na het inschrijven zijn we in de wachtkamer van de oogheelkunde neergestreken. De WiFi doet het prima, dus ik kon gewoon lekker doorwerken. Na het meten en het gesprek, kwam mams toch redelijk optimistisch naar buiten dr. Neuteboom was in ieder geval een prettige dokter. Geen gelul, gewoon zeggen waar het op staat en de opties bespreken. De afspraken voor de definitieve meting en de operatie zijn al gemaakt. Toen we weer bij haar thuis aan kwamen wilde Monique net weg gaan met Colin en Ria, haar vriendin. Ze heeft ons even kennis laten maken, wat ik wel prettig vond. De rest van de middag nog wat zitten klussen. Ergens tussendoor was het heel even een donkere donderbui buiten. Een paar flitsen en knallen en dat was het dan wel weer voor code geel. Aan het einde van de middag kwam het telefoontje dat mijn auto weer klaar was. Esther was inmiddels al onderweg om me weer op te pikken. Even later ben ik netjes bij de garage voor de deur weer afgezet. Wat een service! Bij de balie de bon bekeken en de rekening betaald. Of ik de auto al had zien staan? Ja de laagvlieger stond even verderop pontificaal voor de showroom. Inmiddels was het te laat geworden om nog iets zinnigs te kunnen doen bij Only Friends. Het plan was er nog wel, maar het zwembad was niet meer te halen op een tijdstip waarop ik nog iets anders zou kunnen doen als gedag zeggen 🙁 Na de vakantie maar weer dan! Dus dan maar wel op weg naar de döner. Thuis aan de klus. Droger uitruimen en was opvouwen. Hier en daar spullen klaar leggen voor de reis. De dakdragers vast op de auto gezet, de bak komt morgen wel. Colin kwam ook al snel met een tas met kleding die bij Monique lag. Voor de vakantie doen we de kleding van beide locaties maar bij elkaar, dan hebben we in de vakantie wel voldoende voor hem om niet te vaak te hoeven wassen. Annet komt straks ook nog naar me toe als ze thuis een beetje is uitgeklust.

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.