KMC 3Sx

Op tijd naar het Kaj Munk College. Colin kwam al snel weer naar de auto, want het was een half uurtje later geworden. In de tussentijd hebben we zijn fiets maar even opgehaald en achter in de auto geprakt. Als ik terug ben van vakantie moet ik die even goed onder handen nemen. De versnellingen doen het bijna niet meer en alle tandwielen zijn behoorlijk verroest. Wat later was het dan voor Colin tijd om zijn rapport te gaan halen. Dat ging sneller dan het licht. Binnen tien minuten was hij al weer terug, met een ijsje een rare foto en… zijn rapport! Eigenlijk maar één echte onvoldoende. De rest is voldoende tot goed. Gezien de stand van zaken een maand of twee geleden, heeft hij een flinke inhaalslag gemaakt! En, nog belangrijker, zelf! Eindelijk viel toen kennelijk het muntje en heeft hij zich uit een reeks dikke onvoldoendes omhoog geknokt. Weer thuis de dak-koffer op de auto gezet en vast de duikspullen er in gedaan. Daarna met Colin naar Meerzicht. Bij de balie “hee, jij hebt geluk, gisteren ook al!”. Na de pannenkoeken weer terug naar huis. Colin ging zijn ding doen, ik ging verder met verzamelen en klaar leggen. De droger leeghalen en de wasmachine weer legen in de droger. Aan het einde van de middag alles in de auto geladen en naar mams gereden. Even op visite, hapje eten en gedag zeggen. De Suunto zender was inmiddels ook al weer gerepareerd en terug. Ik had vanwege de vakantie mams als retour adres opgegeven, maar hij was sneller terug. Kan ik hem meteen weer uittesten. Toen begon voor ons eigenlijk de vakantie al een beetje. Huis lag achter ons en we gingen naar onze eerste stop: Hillegom. Daar overnachten we nog en laden dan Annet met de spullen ook in om vervolgens samen op vakantie te gaan. De eerste echte vakantiestop wordt Camping Le Château de Galaure in Châteauneuf-de-Galaure.

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.