Donder en bliksem. 

De dag begon redelijk. Ontbeten en toen war boodschappen gedaan. Wat voorraad halen voor de eerste dagen. De locale supermarkt had niet alles, maar een dorpje verder zat de Lidl en die zou het wel hebben. Over de diverse bergwegen naar het volgende dorp gereden en daar had de Lidl ook niet wat we zochten. Pita broodjes zijn kennelijk moeilijk in stokbrood land. Terug op de camping het zwembad maar eens bekeken. Dat is wel leuk hier. Drie gewone glijbanen naast elkaar. De vierde is een slinger baan en dan is er nog de lazy river. Het is hier een miniatuur waterpark! Aan het einde van de middag begon het helaas weer te wateren. En daar hield het niet bij op. De donder en de bliksem kwamen uit de hemel. Ondertussen lag ik met een migraine pil in mijn bed. Het heeft weer toegeslagen. Toen ik wakker werd waren Colin en Annet inmiddels ook bij het zwembad vandaan gekomen en zijn we het avondeten gaan maken. Gyros op stokbrood. Alles bij elkaar gewoon het campingbroodje warm vlees. Als het niet lukt zoals je wilt, schuif je het op brood, klaar. De regen had zich heel even terug getrokken, maar dat was ook maar voor korte duur. Nou ja, wat Vandaag valt kan morgen niet meer vallen.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.