Safari de Peaugres

Vannacht weer een plensbui gehad. Vanmorgen gelukkig droog. Nog wel koud, maar af en toe een zonnetje. Besloten om vandaag naar het park Safari de Peaugres te gaan. We hadden al gehoord dat dat leuk zou zijn. Dom Dom bracht ons wederom niet waar we wezen moesten… De database met attracties blijkt niet zo heel betrouwbaar te zijn. Het klimpark was ook al heel ergens anders en het safari park was ook een kwartier uit de richting. Ondanks dat hebben we het toch gevonden. Na het betalen van de toegang, kon je meteen door rijden het park in. Er was een auto gedeelte, waar je met de auto doorheen kon en een voetgangers gedeelte. Volgens Annet heeft het veel weg van de Beekse bergen. Na het auto ritje langs de diverse beesten “in het wild” geparkeerd en naar het loop gedeelte gegaan. Dat was iets meer dierentuin. Er was in ieder geval genoeg te zien om een flink deel van de dag te vullen. Hoe dichter we weer bij de uitgang kwam, hoe meer we daar naar verlangden 🙂 Het was best vermoeiend weer en we zijn de hele week al druk in de actie, dus… Terug naar de camping en de rest van de middag lekker rustig aan gedaan. Nog wel even een korte wandeling gemaakt om de cache Le Pré Cossin achter de camping op te pikken en toen terug voor de pannenkoeken 🙂 Na de pannenkoeken moest de afwas echt gedaan worden. Alle reserves waren inmiddels uitgeput. Toen dat gedaan was zijn we lekker allemaal iets voor ons zelf gaan doen 🙂 Morgen weer een dag! Vast staat in ieder geval dat Annet aan het einde van de middag een tochtje te paard gaat doen.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.