La Laguna

Vandaag een dagje rustig aan. De krokodillenboerderij was twee uur en een kwartier rijden vandaag, dus die hebben we maar even overgeslagen. Het was sowieso al een eind, maar door de zwarte zaterdag was het nog een stuk erger. Op de fiets naar een cache in het dorp gereden om die niet te vinden. De laatste keer dat die gevonden was, was oktober vorig jaar, dus misschien is hij gewoon foetsie. Daarvandaan nog even langs de supermarkt om nog wat pakjes chocomel te kopen voor Colin. Terug op de camping weer lekker naar het zwembad. Met de telefoon filmpjes gemaakt terwijl ik de lazy river af ga. Dat is dan weer het voordeel van een waterdichte telefoon. Verder nog een paar keer van de diverse glijbanen af en balletje gooien in de lagune. Het weer was weer wisselvallig en er viel af en toe zelfs weer wat regen naar beneden. Voor het avondeten hebben we nasi in elkaar gedraaid met de spullen die we nog hadden. Tijdens het eten begon het weer te regenen 🙁 Dat zijn we inmiddels toch wel een klein beetje zat. Na de afwas was het weer opgeklaard en de rest van de avond bleef het droog. Morgen de laatste dag op de camping. Opruimen, schoonmaken en vast een deel inpakken.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.