Raindrops keep falling…

Vannacht nog even wakker geworden van een gigantische hoosbui die op het dak van de tent kletterde. Oké, wat nu valt kan morgen niet vallen, maar serieus… Houdt het niet een keer op??? Vanmorgen een beginnetje gemaakt met het opruimen en schoonmaken van de tent. Al vast wat tassen in de auto gezet en wat andere spullen bij elkaar geraapt. Annet heeft het keukentje vast een schoonmaakbeurt gegeven. De buren waren ondertussen met een spelletje bezig waarbij je houten blokjes om moet gooien met staafjes. Colin deed al snel mee en even later moesten de papa’s ook… Nadat de jeugd met twee uit drie gewonnen had, haalde Colin de grote Dalmuti te voorschijn en hebben we dat nog aan de buren geleerd. Tegen lunch tijd begon de lucht weer te betrekken en nu echt! Een donkergrijze lucht kwam letterlijk aangerommeld. We waren net in de tent klaar om te gaan lunchen toen het los barstte. Een uurtje later was het dan wel weer droog, maar toch. Colin met de buurjongen naar het zwembad en wij even rustig bij de tent gebleven. Aan het einde van de middag vast de fietsdrager achter op de auto gehangen en wat lossen spullen in de kofferbak weggestopt. De eerste vakantie zit er bijna op! Morgen op weg naar de tweede 🙂 De buurjongen wilde nog even een potje Dalmuti spelen, want hij moest en zou een keer grote Dalmuti worden en een paar potjes later was dat hem gelukt! Op de valreep van de afgesproken eindtijd. Nog één potje met hem als de grote Dalmuti en toen werd het etenstijd. Vanavond voor ons gemak gegaan en lekker in het restaurant gegeten. Een lekker Iris Parc Burer voor mij, kip-sateh voor Colin en noedels voor Annet. Na het eten fanatiek verder met het inpakken en opruimen. Alles ligt klaar voor morgen. Morgenochtend maar vroeg op voor de laatste schoonmaak en de laatste inpak dingen en de rest van de avond nog ge-ski-bo-ed met de buren. Truste!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.