settelen

Vandaag de laatste dingen aan kant gemaakt. Alles is nu wel een beetje ingericht. De was van Frankrijk verder gedraaid en opgehangen. Helaas wel af en toe een regenbuitje, maar dat waren kleine korte buitjes. Morgen zou het beter worden. Daar hopen we dan maar op. Ictineo blijkt verdwenen te zijn. Het pand was leeg. Even op internet gezocht en de nieuwe locatie is aan het strand. In de middag nog bij het zwembad gelegen en gepoedeld. Annet wilde nog even blijven liggen, dus zijn Colin en ik boodschappen gaan halen voor het eten. Samen naar de Caprabo en de Aldi. Lomo met salade van sla, ei, paprika en ui. Na het eten nog even met Colin op de fiets naar de Decathlon voor een fietspomp en ketting vet. Dat weekje Frankrijk heeft meer schade aan mijn ketting aangericht dan de jaren misbruik daar voor ? Samen nog even doorgereden naar het stand om te kijken of Tony en Marie-Carmen er waren. De tent was echter al dicht. Andere keer maar weer. Nog even genoten van een compleet leeg strand met een flinke branding! Terug op de camping de banden opgepompt en de kettingen gesmeerd. Alles loopt weer op rolletjes. Verder in de mail gaan spitten naar het mailtje dat Willem Rey ooit eens gestuurd heeft met bijzonderheden in de omgeving. Ik weet zeker dat we nog niet alles gehad hebben…

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.