Ictinio

Annet is vanmorgen op de fiets boodschappen gaan doen. Brood en spullen voor de roti vanavond. Het wordt een beetje alternatieve roti, want de vellen waren niet te vinden, dus daar zijn taco vellen voor gekocht en de masala??? We denken het te hebben, maar dat is ook nog afwachten. Toen even naar het strand gefietst om bij Tony en Marie-Carmen te kijken. Na de eerste schrik van het lege pand waar ze eerst zaten, de volgende, want bij de nieuwe stek waren best veel mensen waar ik er geen één van kende… Ook achter de balie een onbekende… Eerst gevraagd of het om Ictinio ging, wat het geval bleek te zijn. Toen gevraagd of Tony en Marie-Carmen er ook nog bij hoorden en gelukkig was dat het geval! Ze waren er alleen op dat moment niet. Met Tom gesproken over wanneer we zouden kunnen duiken en tijdens het gesprek dook Tony opeens op achter ons! We werden zeer hartelijk begroet en Tom snapte meteen dat we kind aan huis waren 🙂 De zee was momenteel erg wild, wat het zicht niet ten goede kwam. Het advies was nog een paar dagen te wachten, dus we hebben voor maandag de eerste duik afgesproken. In de middag weer lekker bij het zwembad gelegen. In de caravan werden de wespen in de dakluiken weer actief 🙁 Het is me echt een raadsel waarom onze dakluiken zo aantrekkelijk zijn. Dus de spuitbus weer gepakt en geprobeerd de boel weg te jagen. Vanwege de plek, had ik het roostertje even open gedaan. Dat had ik beter kunnen laten, want één wesp zag kans om me lekker in mijn arm te prikken… Lekker pijnlijk 🙁 Eigen schuld… De roti bleek prima te smaken ook al wisten we niet zeker of we alle goede ingrediënten hadden. Omdat de zon in de middag recht in de voortent schijnt, toch maar even de luifel aan de voortent gehangen. Dat gefet in ieder geval weer iets meer schaduw. Langzaam maar zeker dijt het perceel weer uit 🙂 De volgende stap worden de zeildoeken in de bomen 🙂

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.