Kayak Del Tèr

Vanmorgen bijtijds opgestaan om naar Colomers te gaan. Daar zit kayak del Tèr waar we wilden kanoën op de Tèr. In eerste instantie gingen Coen en Rebecca ook mee, maar op de valreep sloot Bep ook aan met Sheleena. Bij de kayak verhuur aangegeven dat we wilden kanoën. Dat moest boven de dam. Onder de dam kon je allen met kayaks. Maar dat kwam ons goed uit. Na de korte instructie en het aantrekken van de reddingsvesten, werden wij en drie kano’s met een busje ergens stroomopwaarts gedropt. Eerst rechtsaf en dan linksaf in de binnenbocht! Er waren helaas niet veel plekken om aan te leggen voor een broodje, maar dat hebben maar gewoon drijvend gedaan. De omgeving was wel heel erg mooi zo vanaf het water! Na een uurtje of anderhalf zagen we de boeien van het verhuurbedrijf al weer. De kano’s weer netjes de kant op gesleept en de spullen weer ingeleverd. Terug op de camping weer lekker bij het zwembad gelegen. ‘s avonds bij de pizza per meter gegeten en het toetje bij dino’s gehaald. Morgen weer een nieuw dag.

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.