Klimpark

Voor we goed en wel in actie kwamen was het al een uur of twaalf Annet wilde graag naar het strand, Colin wilde graag naar het zwembad en ik had niet veel puf. Ik was in mentale strijd met de wespen. Ik heb het dakluik met een bezem dichtgedrukt en de ventilatie randjes met duckttape dicht geplakt. Van binnenuit weer met de spuitbus aan de gang tot we geen beweging meer was. Toen van buitenaf het dakluik los geschroefd. Nu kon ik de nesten tussen de twee plaatjes weghalen. Alles meteen even goed uitgesopt het citroen schoonmaakmiddel en de boel weer gemonteerd. Daarna het dakluik boven het bed ook maar meteen aangepakt. Nu zijn beide dakluik en schoon en wespen vrij. Eens kijken hoe dat nu gaat. Inmiddels waren Annet en Colin ook weer terug en konden we aan het avondeten beginnen. Nasi voor Annet en gyros voor Colin en mij. Het overschot van de nasi heeft nog een prima bestemming gekregen bij Curly die ook net aangekomen was. Na het eten met Colin naar het nieuwe klimpark naast de camping geweest. Je betaalde daar per circuit. We hebben  een medium package genomen met vijf circuits. We kregen ook lampjes mee, omdat we in het donker zouden klimmen. Tot een bepaalde ginder is was het best leuk. Maar de netten waar je doorheen moest klimmen waren een breekpunt. Due was zo zwaar dat de lol er daarna eigelijk wel af was. De rest hebben we puur op karakter gedaan. Daarnaast was het best een prijzige aangelegenheid. Deze was eens maar niet neer. Truste!

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.