Nieuwe buurman 

Vandaag maar een rustdag ingelast. Annet ging lekker aan het zwembad liggen, ik ben met Coen gaan geocachen en Colin was nog even bij de caravan. Met Coen op weg naar de eerste cache. Daar aangekomen kreeg ik een deja-vu gevoel… Volgens mij was ik hier al eerder geweest. Coen had hetzelfde, dus even met de telefoon gekeken en ik had die inderdaad al gelogd??? Toen snapte ik het… Ik heb een nieuwe GPSr en die worden standaard uitgeleverd met een giga database met caches. Allen weet die database wat al wel en niet gevonden heb. Op de een of andere manier waren de caches voor dit jaar niet op de GPSr terecht gekomen… Wat nog wel lukte was een oude opgeloste puzzel. Die locatie zat er wel in. Dus op naar EL PARC DELS ESTANYS. Deze keer zat het kokertje keurig op de plek waar de vorige jaren alleen de velcro zat. Dus loggen die hap! Toen maar terug naar de camping om uit te zoeken waar de rest van de caches gebleven waren. Dat bleef een raadsel, maar na opnieuw laden, kwamen ze allemaal weer te voorschijn. In het zwembad nog even afgekoeld en Colin in een tent gekletst 🙂 Dat het toch wel tijd werd met zijn veertien jaar om eens uit de caravan te gaan. Van de week met de wespen had hij al eens gezegd “oké, nu ga ik in een tent…”, dus dat heb ik maar meteen doorgezet 🙂 Colin is eerst zelf naar de Decathlon gegaan om te kijken. Hij had een leuk tentje gezien en wat later zijn we samen gegaan. Tijdens de finale van de vrouwen Nederland – Denemarken weliswaar, maar dat is een kwestie van prioriteiten stellen 🙂 Colin een tentje en een luchtbed uit laten zoeken en op de camping meteen opgezet! Vervolgens de caravan verbouwd. Wij zijn naar het oude bed van Colin verhuisd en ons bed is weer veranderd in rondzit. Daardoor konden diverse kussens die links en rechts in de caravan lagen, gewoon weer op de bank liggen, dus dat gaf weer wat ruimte. De dames voetballers waren inmiddels Europees kampioen geworden! De lomo met brood en salade smaakten goed en de rest van de avond hebben we lekker rustig aan gedaan.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.