Eerste duik

Bwehhh, vroeg op in je vakantie 🙁 Maar we moesten om negen uur aan het strand zijn, waar Ictinio nu zit. Dus hup… Colin nog even wakker gemaakt in zijn tent. Die had lekker geslapen “tot jij me wakker maakte dan :)”. De auto konden we gewoon aan het strand parkeren. De parkeerkaart kreeg een stempeltje van Ictinio waarmee we gratis parkeerden. De boor was lekker rustig, naast Annet en ik nog één Spanjaard. De trip was zo klaar: Llossa. Vijf minuten met de boot stationair uit de haven. Leuke plek, mooi en niet al te lastig. Goed voor een eerste duik weer. Een paar murenes, een barracuda, een paar grote staande mosselen. Die zijn redelijk zeldzaam hier in de buurt. En diverse schooltjes vis. Na de duik weer een wasje gedraaid en toen af gaan spoelen en koelen in het zwembad. Coen en ik zijn de ingrediënten voor de Frappelatte gaan halen. Via caches Vistes de Platja d’Aro en Gramoia del Puig weliswaar 🙂 Die laatste zijn we via de meest slechte route genaderd 🙁 We zaten helemaal onder de schrammen en krassen van de vegetatie. En ter plekke blijkt er dus inderdaad een beter pad te zijn. Het zal niet… Ondertussen zijn Colin en Annet naar het dorp gegaan. Na het eten hebben we de accuboormachine weer ter hand genomen en met de gips mixer de Frappelatte gefabriceerd. Die was weer erg lekker en voor de prijs van eentje aan de bar, hadden we er nu een stuk of vijftien (en nog grotere ook!) En de lol die je hebt is onbetaalbaar.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.