Friends

Colin kwam pas om tien uur uit zijn tentje rollen. Dat bevalt geloof ik wel 🙂 Het is dan ook geen tent-je, maar een riante driepersoons tent 🙂 Vandaag waren de weersvoorspellingen wat slechter. Storm en kans op regen. Meer een dagje voor een uitje. Het beoogde doel was echter bijna twee uur rijden en daar hadden we ook geen zin in. Ik was nog even op bed gaan liggen met hoofdpijn en wat later nog even naar het zwembad gegaan. Daar bleek opeens een mini markt te staan. Een hele rij kraampjes. Spaanse worst, olijven, iemand die zat te schminken en diverse frutsel kraampjes. Na het zwemmen nog even Playa in om kleren te kopen. Het weer vandaag was inderdaad minder. Veel wind, zwaar bewolkt, maar wel droog. Tegen de avond op de fiets gestapt naar Friends voor een lekker hapje eten. Sateh van de haas voor alledrie 🙂 Het is een bekend goed adres… We mochten een half uurtje in de rij voor er plek was. En het sneue is dan het terras er naast dat zo goed als leeg is. Eenmaal aan tafel werden we weer hartelijk begroet door Claudia. Tijdens het genieten van ons eten, kwamen Ellen en Kevin een tafeltje naast ons zitten. Die gingen hun negende trouwdag vieren 🙂 Op weg terug naar de camping nog even langs de Xurros kraam voor een zakje lekkernijen voor Bep (en mezelf natuurlijk 🙂 ). Op de camping zelf was het wasrek omgewaaid, maar was verder alles gewoon in orde. De wind had nog geen vat op de luifel en de rest staat lekker stabiel. Het downloaden van Colin zijn youtube filmpjes verliep dramatisch slecht. De WiFi op de camping is nog steeds ruk! Hoewel… De WiFi zelf is prima. De draadloze verbinding werkt perfect, maar de verdere route naar het internet wordt via rooksignalen geregeld en als het dan waait, tja… Mijn 3G router is inmiddels ook weer door zijn limiet heen en draait op ouderwetse modem snelheden. Maar goed, die werkt in ieder geval verder wel stabiel.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.