Aquadiver

Het weer was nog een beetje betrokken vanmorgen, maar de zon kwam er hier en daar toch tussendoor. Genoeg om nog aan dagje Aquadiver te doen. Het voordeel was wel dat het nu wat minder druk was. Dat scheelde voor de wachttijden. Het was toch af en toe best fris als de zon zich even niet liet zien. Maar de glijbanen en het golfslagbad waren lekker begaanbaar. Geen urenlange wachtrijen! Tegen drieën waren we het toch wel zat. Het weer betrok weer en de zon zou zich waarschijnlijk niet meer laten zien. Als avondeten lekker spaghetti gemaakt en na het eten nog een keer met Colin Platja in. Hij wilde nog even bij Magic Parc kijken naar een of ander spel wat leek op iets dat hij op de tablet aan het doen was. Onderweg terug nog een zak xurros gehaald voor op de camping.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.