Waar is het feestje… 

Vanmorgen vroeg om één over twaalf zaten we dus nog in de auto. In één keer terug naar huis. Vanmiddag hebben we een feestje en Annet wil heel graag naar haar moeder, want die is inmiddels opgenomen. Tegen half drie waren we voorbij Orleans en hadden we al een paar keer van plaats gewisseld. TomTom gaf nog steeds een aankomsttijd vóór negen uur in de ochtend aan. Dat zou lekker zijn. Hebben we nog wat tijd vóór het feestje. Door de diverse stops loopt het wel aldoor wat uit, maar negen uur lijkt een aardige tijd te worden. Om vier uur waren we Parijs voorbij en op weg naar Lille. Het ging verder voorspoedig en om half acht reden we Nederland in. Eerst op bezoek bij mams. Die had de hele nacht meegeleefd via de sms. Daarna naar de moeder van Annet in het Zomerpark. Die vond het gezellig dat we even langs kwamen, vroeg ook nog naar Colin en is aardig aan het revalideren. Na de bezoekjes naar Hillegom en meteen in bed. Even een hazenslaapje voor we naar het feestje gaan. In de familie Oosterveer zijn er vier tegelijk jarig op dezelfde dag. Die vieren dat vandaag samen op een boottochtje. Daar waren we voor uitgenodigd, vandaar ook de actie om in één keer terug te rijden naar Nederland. Na het hazenslaapje dus snel naar Buitenkaag om in te schepen op de Hanzestad. Een flinke boot waar we een leuk rondje mee gingen varen. Aan boord werd ook nog voor hapjes, drankjes en een diner buffet gezorgd. Om zeven uur gingen we weer van boord en konden we rustig om de bank in elkaar zinken. Vroeg naar bed en lekker slapen.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.