Dagje bijkomen

Na de drukke afgelopen achtenveertig uur weer lekker geslapen. Nog niet helemaal uitgerust, maar wel een stuk beter. Eerst nog even naar de moeder van Annet om haar normale schoenen te brengen. Ze liep nog steeds op een soort sloffen rond. Ik werd meteen door een medebewoner ingezet om de remmen van zijn rollator af te stellen 🙂 In Hillegom nog even geluncht en toen naar mams. Even een bos bloemen brengen en nog even rustig bijgepraat. Gisteren was het toch een beetje een bliksembezoek geweest. Na mams naar mijn eigen huis. De spullen die nog in mijn auto lagen weggebracht en de dakkoffer weer in mijn berging opgeborgen. Op weg terug naar Hillegom even langs de wasstraat in Lisse gereden. De auto kon wel weer eens gewassen worden en daarna hebben we hem nog even uitgezogen. Na de wasbeurt, kun je daar nog gratis de boel uitzuigen. Weer schoon naar Hillegom gereden en verder weinig gedaan. Wel voorbereidingen getroffen om morgen eventueel weer een stukje te wandelen. Als we zin hebben, is de GPSr er in ieder geval klaar voor. Luke kwam nog eten en verder rustig aan gedaan. Morgen weer een dag.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.