Westerborkpad Weesp-Bussum

Annet moest vanmorgen even langs de dokter. Ik kon nog uitslapen. Aansluitend zijn we nog een stukje Westerborkpad gaan wandelen. Zie wandeling Westerborkpad voor de details. Met de auto naar Weesp en daar op de P+R geparkeerd. Het regende nog een beetje, dus we hebben nog wat getreuzeld in de auto, maar toen toch maar op pad gegaan. Het was goed te doen. Af en toe wat regen en dan weer een stuk droog. Door Weesp heen De Laurenskerk cache gelogd en toen langs de Vecht door naar Muiden. Onderweg ook Keetpoortbrug gelogd. In Muiden bij Ome Ko gegeten. We zaten zo naast de sluis. Toen begon het harder te regenen en we hebben het tafeltje half onder de grote parasol geschoven. Toen de regen wat minder werd, zijn we weer op pad gegaan. Verder langs het water, achter het Muiderslot om, over de dijk naar Muiderberg. Daar nog een kop koffie gedronken vlak naast een cache. Na de koffie hebben we nog cache Muiderberg: Halte van de Gooische stoomtram uit het modeltreintje gehaald 🙂 Verder langs de oude Joodse begraafplaats en de volgende etappe naar Naarden/Bussum begonnen. Die was wat minder leuk om te doen en de vermoeidheid begon toch toe te slaan. Halverwege Meermolen De Onrust nog kunnen loggen. Uiteindelijk bij station Naarden/Bussum afgeklokt op 21 kilometer! De trein naar Weesp kwam er net aan, dus we konden zo in stappen. Zeven minuten later stonden we weer op het station Weesp! De schoenen maar even in de kofferbak gedumpt. De auto was net gisteren gewassen en uitgezogen, dus dat leek ons niet zo’n succes. Op sokken naar Hillegom gereden. Snel eten gemaakt en verder op de bank gehangen.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.