Plantjes

Voor de lunch zijn we met Timo naar Meerzicht gegaan voor een pannenkoek. Op de terug weg nog “even” langs het tuincentrum voor wat plantje. Dat “even” viel nog wat tegen, want de tocht naar de dichtstbijzijnde liep aldoor een andere kant op. Eindelijk dan een tuincentrum bereikt… Bleek het gesloten wegens vakantie. Toen toch maar weer naar een andere. Daar dan wel geslaagd voor wat leuke plantjes.

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.