Thuiskomen

Het echte einde van de vakantie kruipt nabij. Vanmorgen moest Annet al weer naar haar werk. Timo was al met Joep mee op de vrachtwagen, dus ik was nog alleen in Hillegom.  Echt uitslapen lukte niet meer, dus heb ik mijn spullen maar ingepakt en ben ik op weg gegaan naar huis. Daar vond ik nog een verrassing voor de deur. De bestelde Malawi koffiebonen. Meteen de machine leeggemaakt, schoongemaakt en gevuld met de nieuwe voorraad Malawi bonen. Verder een begin gemaakt met het opruimen van alle spullen. De eerste was vast aangezet. Ook mijn pak nog even gepast om te zien of dat nog kan voor het huwelijk van Danique en Luke. Wat mij betreft wel, maar ik zal het voor alle zekerheid nog even met de ballotagecommissie opnemen. Mijn gevoel voor kleding is wat losser dan dat van anderen 🙂 Ik vind het al snel prima. Aan het einde van de middag naar mams. Even bijgepraat en lasagne gegeten. Toen nog even een fijn stukje rijden. Geen zin om meteen naar huis te gaan, dus even naar Hilversum gereden om te kijken of daar bij het station ook een P+R is voor de volgende etappe van de wandeling Westerborkpad. Helaas… Alleen maar een tekort aan betaald parkeren plekken. Bij Naarden/Bussum hadden we al gezien dat er niet te parkeren viel. Bij de volgende etappe toch maar weer in Weesp parkeren en dan met de trein naar Naarden/Bussum voor de wandeling.

About Peter Hofman 2099 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.