Shoppen…

Vanmorgen leek de stroom uitgevallen te zijn in mijn huis. Ik kon apparaten daar niet meer benaderen. Zucht… Eens uitzoeken waarom dat gebeurt. Vlak voor de vakantie was het ook al een keer voorgekomen. Bij het weer inschakelen van de aardlek, springt groep drie alsnog uit. Als ik weer thuis ben, maar eens één voor één de groepen uitschakelen en kijken wat daar dan aan hangt en dan bekijken of groep drie misschien te zwaar belast is. En dan kijken of ik dingen kan verplaatsen naar een ander stopcontact. Met Annet naar Haarlem om te kijken of er iets acceptabel voor onder mijn pak te vinden was. Bij een winkel een mooi overhemd gevonden en meteen maar een wat moderner jasje er bij gekocht. De broek van mijn pak, mocht nog wel. Op de terugweg maar even langs mijn huis gereden om mijn nette schoenen op te halen en meteen naar de stroom te kijken. Die lag er inderdaad weer af. De boel weer aangezet en de schoenen te voorschijn gehaald. Die waren toch ook wat gedateerd, maar ik vond het even goed. Ze doen het er maar mee. Weer terug in Hillegom was het alweer einde van de middag. Op afstand kon ik nog even aan de bak om de diverse dingen weer in de goede volgorde op te starten thuis. De Raspberry Pi‘s starten sneller op dan de NAS, maar hebben die wel nodig voor opslag, dus als de NAS opgestart is, alle pi’s weer herstarten.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.