56 van 340 (16%)

Vandaag weer een stukje van de wandeling Westerborkpad. Vanwege parkeerproblemen de auto gewoon bij Weesp geparkeerd en met de trein naar NaardenBussum om daar aan de volgende etappe te beginnen. Dat is het makkelijke van het Westerborkpad, die loopt van station tot station. We dachten in Bussum nog wel even een kop koffie en thee te scoren, maar heel Bussum was dichtgeplakt met kranten! Alles dicht? Uiteindelijk een bezorgrestaurant gevonden, maar die moest de koffie en thee even bij de buren halen. Apart, zeg maar. Na Bussum, de hei op. Halverwege de hei nog even op een bankje gezeten om de meegebrachte broodjes op te eten. Iets verder nog cache Hier, een 🙂 op de hei opgepikt. Die hing in een boom, niet ver van de route af. We kwamen ook nog een schaapskudde tegen inclusief herder en honden. We hebben nog even staan kijken hoe die herder zijn honden in de rondte floot om zo de kudde bij elkaar te houden. Best grappig om te zien. Na de hei, doken we de bebouwde kom van Hilversum in. Bij het station lag weer een cache: Station Hilversum die we ook maar hebben opgepikt. We konden bij Hilversum zo in de trein stappen terug naar Weesp. Inmiddels hebben we zesenvijftig van de driehonderdveertig kilometers afgelegd.Toen nog even langs Ron, want die was vandaag jarig. Daar hebben we nog lekker in de tuin gezeten en de verhalen van hun Canada reis gehoord. Terug in Hillegom snel het eten klaar gemaakt, want Luke en Danique kwamen mee-eten. En zo is je dag al weer om. Morgen weer aan het werk! Op naar de volgende vakantie.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.