Kabouter klus.

Vannacht weer onrustig geslapen. Laat in slaap gevallen en weer vroeg wakker. Bweehhh, het werk ritme zit er nog lang niet in. Bij KPN weer begonnen met de verdere uitrol van puppet. Die procedure is nu redelijk eenduidig en probleemloos. Mits je op de goede AIX versie zit uiteraard. Af en toe kom je op een oudere versie uit en daar is de huidige puppet installatie niet op ingericht. Toch nog maar een sop zoek naar de puppet agent voor AIX 6. Na het werk, thuis begonnen met het maken van een paneeltje met USB aansluitingen, 12V aansluiting en voltmeter, voor in de auto. Het aluminium ligt al een poos klaar. De pluggen en metertje ook. De figuurzaag beugel is ook gekocht. Nu nog zaagjes voor metaal. Die hadden ze bij de Praxis niet. Morgen maar even bij de Gamma kijken en anders maar uitwijken naar Beem. Dara betaal je dan wel weer de hoofdprijs, maar ja… Verder na zitten denken over mijn balkon. Daar wil ik nog steeds iets mee doen. Het neerleggen van de houten terrastegels was niet afdoende. Er moet nog iets op gaan groeien, maar ik heb geen groene vingers, dus het moet tegen een stootje kunnen. Verder leek het me leuk om n de hoek van het balkon tegen de buitenmuur iets te maken dat, in ieder geval optisch, naar binnen in mijn huiskamer ging. Een bak buiten en een bak binnen, beiden tegen het raam. In het tuincentrum van de week zag ik een hele boel hei plantjes. Die leken me wel erg leuk. Misschien wat bakken met hei aan de reling hangen. Ondertussen nog een leuk nieuwsitem gezien van de Popocatépetl die een flinke wolk uitbraakte. Een hele poos geleden heb ik die ook nog eens in het echt gezien, buiten Mexico-stad. De rest van de avond naar GoldenEye zitten kijken. Morgen weer bijtijds op voor een nieuwe werkdag. Only Friends heeft nog zomerstop, dus daar hoef ik nog niet naar toe.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.