Verder klussen

Gisterenavond was Annet nog bij me gekomen. Nog even nagepraat over haar team dag op het Forteiland IJmuiden en verder samen GoldenEye afgekeken. Vanmorgen ging die gehate wekker weer af 🙁 Een nieuwe werkdag begon. Het vakantiegevoel is nog niet weg, maar de vakantie zelf wel. Aan de Paalbergweg verder met puppet. Om de een of andere vage reden, blijven de nieuw geïnstalleerde servers zich niet aanmelden. Een bepaald commando deed toch niet wat er van verwacht werd en een andere methode was nodig. Maar dat was dan wel opgelost. Ieder half uur melden de machines zich bij de puppet-master. Ondertussen bleek de DAB+ interface die in mijn auto zou passen, toch niet te werken op mijn radio. Een allternatief zou een andere radio zijn, wat al snel zo’n 900 euro ging kosten… Tuurlijk! Dan maar geen DAB+… Na het werk nog even bij de Gamma op jacht naar ijzerzaagjes voor de figuurzaag. Toen nog even door naar de reisboekenwinkel op de Overtoom. Eens kijken wat ze daar nog hebben 🙂 Only Friends heeft nog zomerstop, dus daar kan ik nog niet naar toe. Voor het avondeten diverse dingen ingeslagen. Ik had nog geen idee waar ik trek in had, dus in ieder geval aardappels voor een normale hap, een bak maaltijdsalade Marokkaanse kip, voor als ik geen zin had om te koken, met als uitwijk natuurlijk gewoon döner. Het werd de maaltijdsalade. Ook nog even een opzetje gemaakt voor het stroom paneeltje voor in de auto. Alles is nu in het afgetekende stuk karton gemonteerd. Nu nog even proef passen in de auto en dan de boel namaken in aluminium. En dan toch maar wat spullen gepakt en naar Hillegom 🙂 Da’s toch gezelliger 🙂

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.