Struikelstenen

Vanmorgen bijtijds op voor een niet stukje wandeling Westerborkpad. Bijtijds, want Annet had vanmiddag nog iets te doen. Met de auto naar Weesp om daar weer te parkeren. Met de trein naar Hilversum en te voet naar Hilversum-Sportpark. Hemelsbreed een kilometer of twee, maar natuurlijk namen wij een grote omweg 🙂 Op de straat vonden we hier en daar de bekende struikelstenen. Kleine gedenktekens in de vorm van stenen in de stoep. Na het verlaten van de bebouwde kom, liepen we het Loosdrechtse bos in. Daar vonden we halverwege nog de Hoorneboeg cache. Op weg daar naar toe, zagen we al een collega cacher die hem net te voorschijn haalde. Daar kon ik dus meteen mijn naam op het logboekje zetten en de TB-coin droppen die ik nog steeds had. Na het bos en de heide weer de bebouwde kom van Hilversum in en naar het station. We waren weer perfect op tijd om bijna meteen in te stappen in de trein terug naar Weesp. Daar vandaan weer met de auto naar Hillegom.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.