Gefeliciteerd Luke!

Vanmorgen eerst nog maar even bijgekomen van de wandeling gisteren. Dat een beetje rekken tot het tijd werd no naar Lisse te gaan voor de verjaardag van Luke. Die had een lekker hapje geregeld. Ondertussen startte de GPF1 van Spa ook weer. De start zag er nog veelbelovend uit, maar toen we even later weer een korte blik worpen, was Max alweer uitgevallen. Ondertussen ook weer eens een fijne migraine ontwikkeld 🙂 En dat ging al een poos zo goed, dat ik ook geen medicijnen meer mee had 🙁 Doorbijten dus maar. ‘s Avonds nog met bijna z’n allen uit eten geweest in Lisse.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.