Rizatriptan

De file op de A4 begon nu al voor Hoofddorp. Meteen de afslag maar gepakt om om Schiphol heen te rijden. Op de parallelbaan kon ik al een heel stuk langs de file rijden en wat verderop bleek die hele file voor de afrit naar de A5 te staan. Ik ben dus maar gewoon doorgereden, terug naar de A4 en kon het vervolg van de rit ongehinderd doorrijden. Die file stond er waarschijnlijk door de afsluiting van de A10. Douwe was ook weer terug van vakantie, dus ik zat niet meer helemaal alleen op de etage. Die had ook een fijne vakantie gehad en was ook al weer snel in het ritme. Weer de hele dag bezig geweest met het in puppet hangen van machines. Het balkje wordt steeds groener. Na het werk, naar mams. Even wat paardenbloemen uit de tuin gestoken. Dat onkruid is niet uit te roeien. Maar deze zullen in ieder geval geen pluizen meer veroorzaken. Thuis eerst maar weer eens alles opgeruimd en toen een migraine tabletje opgezogen. Ze zijn goor, maar het werkt wel. Met het ergste allemaal opgeruimd, maar snel naar bed gegaan.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.