T70 met of zonder?

Wordt je heel vroeg gestoord door een whatsapp fluitje. Uiteindelijk toch te wakker om het te negeren pak je je telefoon… Geen berichten… Droom je dus gewoon dat je berichtjes binnen krijgt. Het moet niet gekker worden 🙁 Gelukkig kon in nog in slaap komen en wat later dan toch nog door de wekker gewekt 🙂 En niet veel later was de werkdag al weer begonnen. In de tussentijd nog gekeken of er morgen in de pauze nog iets valt te geocachen. We hebben werkoverleg… In Maastricht… Men heeft in zijn wijsheid besloten om kantoor Beek te sluiten en te verhuizen naar het centrum van Maastricht. Direct naast het station. Ongetwijfeld erg gezellig, maar even onbereikbaar met de auto 🙁 Dat wordt morgen dus een ommelandse reis om daar te komen. Eerst zien dat ik bij een station terecht kom en dan de trein. Hoe omslachtig kun je het maken… Maar goed. Er liggen twee traditionals en een puzzel in de buurt. De puzzel vanavond nog even oplossen en de boel in de GPSr laden. Aansluitend aan het werk nog even boodschappen gedaan bij de super. Ook vlees halen, want dat was ik vergeten uit de vriezer te halen. Thuis meteen verder gegaan met het uitzagen van de gaten voor de diverse twaalf volt aansluitingen. Het paneeltje begint een beetje vorm aan te nemen. Het lastigste komt nog : het op maat maken om in het dashboard te passen. Daarna de meterstanden nog even doorgegeven voor de jaarafrekening. Tussendoor nog een appje dat Annet vanavond nog zou komen 🙂 Gezellig! Ook een begin gemaakt met het in elkaar zetten van de beide X-Wings. De vintage T65 is laatst door de schuifdeur van de kast toch wel heel erg beschadigd. Ik vrees dat daar geen fatsoenlijk model meer van te maken valt 🙁 Ik ben nu in dubio of ik de verlichting set voor de modellen moet kopen. Daarmee krijgen de motoren een “realistisch ogende” straling uit de uitlaten en wordt de cockpit uitgelicht. Alles bij elkaar weer een bezige avond.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.