The day

Uitgeslapen terwijl Annet al bijtijds naar Danique ging om bij de voorbereidingen van het huwelijk te zijn. Tegen twaalf uur de moeder van Annet uit het Zomerpark opgehaald en verzameld bij Annet thuis. Om één uur samen naar landgoed Groenendaal in Heemstede gegaan voor de plechtigheid. Het aanstaande bruidspaar kwam onder politiebegeleiding in een witte MG aangereden. Van je collega’s moet je het hebben 🙂 Na een korte pauze verzamelden we in de trouwzaal en begon het feest. Annet bracht Luke naar voren. Toen ging de muziek aan en bracht de vader van Danique haar naar voren. Vervolgens was het woord aan de ambtenaar. De ambtenaar leek een beetje op mijn huisarts en had ook dezelfde humor: Categorie “prettig gestoord”. Hij had een leuk verhaal in elkaar gedraaid en het werd een gezellig praatje. Daarna legde Luke en Danique hun geloftes af en voltrok de ambtenaar het huwelijk. Na een gezellig middagje werden we uitgenodigd voor het eten. Dat kon inmiddels wel op het terras buiten. Het begon heel on-traditioneel met broodjes hamburger 🙂 en frites. Daarna konden we bij de gril diverse andere dingen halen. Na het eten werd het tijd voor het avondprogramma. Een feestje met nog wat extra gasten. De muziek deed mij op een gegeven moment de das om. Toen die voluit losbarstte klapt mijn hoofd zowat uit elkaar. Met een migraine aanval maar naar buiten gevlucht om in de auto de boel een beetje af te wachten. Annet vond dat maar niets en stuurde me naar Hillegom terug. Met tegenzin dat maar gedaan, wan ik zag wel in dat buiten blijven wachten tot het afgelopen was, geen slimme optie was. Dus met frisse tegenzin maar naar mijn bed gegaan. Morgen weer een dag.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.