The day after…

De wekker ging vroeg. Ik had gelukkig een flinke ruk kunnen maken en mijn migraine was zo goed als weg. Annet echter mocht direct in de actie, want die werd vroeg opgehaald voor haar weekendje roeien. Dat vind ze op dat moment toch wat minder na de bruiloft van Luke en Danique gisteren, maar ja… Ik heb me dus lekker nog omgedraaid en ben verder gaan slapen. Eenmaal wakker moest ik nog opschieten ook. Ik had toch maar besloten om naar de wandeling van Orpheus te gaan. Dus ik kon me nog even snel douchen, aankleden en wat eten alvorens ik naar Kijkduin moest. Daar nog lopen dubben of ik wel of niet mee zou lopen, maar voor ik dat kon beslissen, was ik al gespot door Hilde. Er was weer eens een flinke opkomst, veertien in totaal. Dat is wel minder geweest. We liepen noordwaarts over het strand om ergens in een strandtent te landen. Daar gezellig gezet, geklets en wat gedronken en toen weer terug gewandeld. Terug in Kijkduin nog met z’n allen gegeten bij Ponderosa en toen weer naar huis. Morgen nog wat klussen aan het paneeltje met aansluitingen voor in de auto.

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.