De UFO :)

Vanmorgen eerst rustig aanwakker geworden en gegeten. Toen de volgende stap genomen in het maken van het dashboard paneeltje. Met papier de omtrekken van het “gat” afgetekend en die omgezet in een kartonnen mal. Die mal vervolgens beter op maat geknipt en  afgetekend op het aluminium. De volgende stap is uitzagen. Ondertussen ook het oude stekkerblok uitgebouwd om ruimte te maken voor het nieuwe. Annet roeide ondertussen over de Nieuwkoopse plassen. Tegen lunchtijd op de fiets gesprongen en naar Meerzicht gereden voor een pannenkoek 🙂 Netjes de omweg genomen en niet stiekem afgesneden met het pontje. Op de terugweg naar huis een deel pannenkoek er weer af gefietst en nog even een bakkie koffie bij mams gehaald. Daar ook meteen de GPF1 van Monza bekeken. Max heeft hem zowaar uitgereden. Dor een lekke band weliswaar als roemloze tiende geeindigd, hoewel roemloos, toch een puntje. Het is nog even afwachten of hij nog een straf krijgt voor een aanvaring die hij had, maar dat horen we nog wel. Ondertussen meldde Colin zich voor het wachtwoord van Steam. Die was dus inmiddels ook ergens aangeland waar hij zijn laptop in wilde zetten. Na het wachtwoord geregeld te hebben, toch maar even geïnformeerd of hij al thuis was, maar ze waren nog bij Ria. In ieder geval weer veilig – net aan – in het land. Dinsdag mag hij zijn rooster gaan halen voor klas 3S1 van het Kaj Munk College en kennis maken met de nieuwe mentor. Volgende week donderdag mag hij gaan poldersporten in de Kwakel 🙂 Dat bericht zat al in de mail van school. Verder mijn huis opgeruimd zodat morgen Lila en Hendrik de schoonmaak weer op zich kunnen nemen. Opruimen doen ze niet en dat wil je ook niet, want dingen komen dan altijd terecht op plekken waar je ze niet wilt hebben of waar je ze niet meer terug kunt vinden. Opruimen dus. De wasmand begint over te lopen, maar ik heb nog genoeg in de kast, dus die actie kan ik nog even uitstellen 🙂 Na het eten weer een overnachting-tasje ingepakt en naar Hillegom gegaan. Annet zou in de avond weer terug zijn van het roeien en dan is het daar wel zo gezellig in plaats van alleen thuis.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.