Westerborkpad -> Langeafstandwandeling 15

Stand-by nacht één. Meer ga ik er maar niet over zeggen, het wordt vervelend. Op de een of andere manier wekte mijn wekker niet goed. Na de eerste snooze, ben ik nog even gaan lezen om me later opeens te bedenken dat ik geen piepjes meer hoorde. De wek-app is ergens in het verleden blijven “hangen”. Toen moest ik toch nog opeens opschieten. Ergens zie ik ook opeens langskomen dat het Westerborkpad is ingelijfd door Wandelnet en nu LangeAfstandsWandeling 15 is geworden. Na mijn werk nog heel even langs mams. Ze had wat problemen met de rollator. Er was een los onderdeel, wat een van de zit kussentjes bleek. Dat heb ik weer vastgeklikt en het geheel even nagekeken. Alles prima in orde verder. Ook de cv ketel moest weer bijgevuld worden. Die werd niet meer warm genoeg, maar dat kwam door een te lage waterdruk. Die is ook weer in orde. Meteen even yellowbrick geactiveerd via haar ANWB lidmaatschap. Dan hoeft ze in ieder geval nooit meer te rommelen bij parkeer automaten die het niet doen. Ze had er niet een een smartphone voor nodig. Je kunt met je mobiele telefoon gewoon bellen en het nummer van de parkeer automaat intikken om de parkeertijd te starten en weer een keer bellen om het weer te stoppen. Daar hoeft ze geen smartphone met internetabonnement voor aan te schaffen. Toen weer naar huis. Even via de supermarkt om nog wat spullen in huis te halen en toch ook maar langs een broodje döner 🙂 Wat later op de avond kwam Annet ook nog. Die zit deze week alleen thuis, maar dat kan ook gezelliger 🙂

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.