Irma’s oog

Vandaag eiste orkaan Irma alle aandacht op. Die heeft gedurende de dag behoorlijk huis gehouden op diverse bovenwindse eilanden. Één foto was wel erg bijzonder. Een blik op Sint Maarten door het oog van de storm. Verder lekker aan de klus geweest met Puppet, Centerity en Oracle. De zomerstop bij Only Friends is weer voorbij. Vanwege stand-by eigenlijk van plan niet te gaan duiken, maar Leslie wist me weer over te halen. Daarna aan de oppervlakte gebleven. De cylinders moeten ook gevuld worden 🙂 In de materiaalruimte zag ik opeens een foto hangen. Het was de groepsfoto van het dames 1 hockeyteam die we vorig jaar “gedoopt” hadden, met alle instructeurs. Na Only Friends weer naar huis, alwaar Annet een lekkere pasta maaltijd in elkaar had gedraaid. Na het eten werd Colin ook weer gebracht. Dat was een fijn weerzien na drie en een halve week. Hij had nog een lekker tweede deel Spaanse vakantie gehad en was ondertussen al weer in bezit van zijn nieuwe rooster. Morgen in ieder geval eerst een dagje poldersport in de Kwakel.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.