Neuteboom

Annet was als eerste weer op pad. Colin moest naar poldersport in de Kwakel, dus die had wat meer speling in tijd. Ik ben dus maar begonnen met thuis te werken en heb toen Colin naar de Kwakel gebracht. Daarna door naar mams. Daar verder gewerkt tot ik samen met haar naar het ziekenhuis moest. Vandaag werd de lens ingemeten die nodig is voor haar staar-operatie binnenkort. De zenuwen gierden door de lucht, maar toch doorgezet en in het ziekenhuis bleek dat de meting gewoon op de normale manier kon. De echo die nodig zou zijn, bleek niet nodig. De reguliere meting werkte prima. Dat viel dan alvast weer mee. Nu naar de volgende stap, de eigenlijke operatie. Colin was door Monique opgehaald in de Kwakel en die kwam later ook naar mams. Na het eten nog even de schoolboeken opgehaald en toen naar huis. Eerst maar eens de was aangezet. De kleren van Colin van vandaag konden wel een wasbeurt gebruiken! In zijn schoenen stonden nog twee mini-meertjes 🙂 en die heb ik maar op het balkon gezet. Kijken of die nog droog willen worden. Toen nog samen het restantje boeken gekaft en daarna is hij nog aan zijn huiswerk gegaan. Geen rust meer, meteen vol aan de bak! Magister werkt nog niet echt lekker, dus dat is nog een beetje behelpen. We kunnen op dit moment alleen met Colin zijn leerling-code via een browser kijken. Het volstaat voorlopig, maar makkelijk is het niet.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.