Herfstvakantie

Dit jaar gaat het echt beginnen voor Colin. Zijn rooster is nu bijna compleet gevuld. Volle dagen! Vanmorgen had hij weer gym en zijn fiets moest weer naar school om naar het sportveld te kunnen. Daar komt hij dus wel pas gisterenavond achter. Nog even snel zijn fiets in orde gemaakt. Zadel en stuur wat hoger (mijnheer groeit als kool) Bandjes weer op gepompt. Hij ging dan wel wat eerder weg om naar school te fietsen. Komt het vanmorgen dus met bakken uit de hemel zetten… En dan gaat je watjes-hart toch maar voorstellen om de fiets dan maar achter in de auto te gooien en hem naar school te brengen. Op de terugweg weer naar mams voor het ontbijt. Daarna nog even boodschappen gedaan en weer naar huis. Thuis alle gedraaide en gedroogde was opgeruimd en de laatste aangezet. Ten minste… De laatste… Er lag al weer nieuwe, ongesorteerde was in de mand. “In de mand”! Dat dringt nu pas tot me door! Het lag in de wasmand en ik had het er niet ingegooid! Dat moest Colin dus geweest zijn! Dat is wel een grote stap van “op de grond naast zijn bureau” tot “in de wasmand”… Voor de lunch met Annet afgesproken bij Meerzicht. De pannenkoeken blijven als vanouds 🙂 Na de pannenkoek nog even langs de waterbeddenwinkel in Nieuw-Vennep om een nieuw flesje conditioner te halen. We zijn alweer een jaar verder dus. Toen Colin weer van school gehaald zoals iedere vrijdag. Die traditie zetten we nog maar even voort. Hij had ook weer trek, maar deze keer niet naar Bakker Bakker, maar naar de LIDL voor een kaasbroodje… Ondertussen volgen we de volgende storm die op weg is naar de bovenwindse eilanden. “Irma” is nog niet weg of “Jose” komt er aan. Op Sint Maarten is een race tegen de klok bezig om dingen weer op orde te krijgen. Zaterdag krijgen ze de volgende storm over zich heen. Hoewel deze nog een categorie lager is en voorlopig langs en niet over het eiland heen gaat zal het er allemaal niet van opknappen. Als avondeten gewoon netje aardappels en groente verzorgd. Na het eten samen met Colin naar NCIS zitten kijken. Of hij deze nog af mocht kijken voor hij naar Monique gebracht werd? Tuurlijk! Gezellig. Toen alles ingepakt en naar de auto. Toen kwam de vraag van Monique wanneer ik Colin kwam brengen. Toen viel ook bij Colin het muntje… “Oh ja, we gingen naar Brabant…” Dus snel Colin afgeleverd en door naar Annet. We hadden inmiddels van het duikcentrum op Boavista te horen gekregen dat we inderdaad konden duiken in de herfstvakantie, dus ook snel de Libelle aanbieding die kant op geboekt. In de herfstvakantie zitten we dus lekker met zijn tweeën op Boavista!

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.