Bijkomdagje

Niet veel gedaan. Mede door het niet zo beste weer en mijn voortdurende stand-by dienst, maar weinig ondernomen. Alles bij elkaar keert langzaam maar zeker een ouderwetse rust in mijzelf terug. Vandaag wel nog even naar de moeder van Annet gegaan om te kijken hoe het daar ging. Toen we aankwamen, stiefelde ze net de deur uit op weg naar de supermarkt! Dat zijn we toen maar met zijn drieën gaan doen. ‘s Avonds kwamen Sam en Lisanne eten.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.