Oude foto’s

Vanmorgen lekker uitgeslapen en een rustig ochtendje gehouden. Annet is nog even langs haar moeder gegaan om een zaklantaarn te brengen. In de middag zijn we naar Lex en Janneke gegaan waar ome Chris zijn verjaardag vierde. Daar gezellig de middag en vroege avond doorgebracht. Ze hadden nog oude foto’s van mijn vader gevonden. Eentje op een oude motor, een met zijn broer en een met zijn zus. Ik had ze al een keer via whatsapp gekregen, maar nu de echte 🙂 Aansluitend meteen in Haarlem Timo van zijn werk opgehaald. Morgen begint de werkweek weer.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.