Waiting for a train

Vanmorgen gesloopt wakker geworden. Ik heb er de hele week niet over gezeurd, maar ik ben blij dat de stand-by er weer op zit. En hoe ik me ook heb voorgenomen me niet druk te maken, ik ben toch gesloopt. Vanavond weer lekker in coma vallen. Onderweg naar mijn werk, begon een bepaalde trend op te vallen. Waar ik voorheen nooit last met het verkeer had, heeft men met het nieuwe knooppunt Badhoevedorp een nieuwe bottleneck gecreëerd. De A9 richting oosten heeft tegenwoordig altijd langzaam rijdend verkeer… Toen het nog gewoon een klaverblad was, was dat nooit een probleem, maar nu… Aan de paalbergweg begon de week weer als altijd. Na de pauze op de trein naar Amersfoort gestapt om de “Agile safari” te beleven… Dat was een interessant verhaal over hoe agile en scrum ingezet zijn bij iTV. Vast wat leuke nieuwe features gezien 🙂 Ik moet alleen nog zien hoe wij dat binnen onze teams kunnen gaan gebruiken. Agile is leuk als je geen afhankelijkheden naar derden hebt. Ga jij een grote klant maar eens vertellen dat hij binnen twee weken zijn productiesysteem beschikbaar moet stellen voor een upgrade… Op dit moment is dat in ieder geval kansloos. Maar er zal sowieso iets moeten veranderen. Op de terugweg ging het treinen weer niet gewoon. Op de een of andere manier krijg ik het niet voor elkaar om terug dezelfde route als heen te plannen. Dus via Utrecht en Amsterdam-Arena, weer op Holendrecht terecht gekomen. Na alle werkzaamheden weer naar mams. en nog even langs Chananja om computerproblemen te bekijken. Haar NAS speelt op en Windows blijkt opeens niet geactiveerd, zucht… En ze heeft zelfs een officiële code…

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.