Gemiste slaapkans

Heerlijk geslapen 🙂 Wel kort, want ik was eigenlijk te laat naar bed gegaan. Gemiste kans! Toch niet helemaal uitgerust, maar wel goed geslapen en dat is ook wat waard. De rest van de ochtend is standaard. In het ochtendgebed verslag gedaan van de Agile Safari van gisteren. Verder verder gegaan met uitzoeken waarom puppet niet op de tsm servers geïnstalleerd wil worden… In de pauze even naar de IKEA om een wat sfeervoller LED lamp voor in de gang te kopen. Tegenwoordig hebben ze LED lampen die ouderwetse gloeilampen nadoen. Aansluitend aan het werk nog even wat boodschappen doen voor vanavond en morgen. Thuis eerst de LED lamp gemonteerd. De oude fabriekslamp moest wel eerst met een dopsleutel uit elkaar gehaald worden voor de lamp vervangen kon worden. Maar het resultaat is erg fraai. Daarna de laptop van Manouk gehackt. Die wist niet meer hoe ze in moest loggen. Maar daar hebben we mogelijkheden voor 🙂 Met eten heb ik me er maar makkelijk vanaf gemaakt. Soep opgewarmd en een knoflook broodje in de oven opgewarmd. Wat later kwam Annet ook weer gezellig bij me.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.