Code oranje!

Vanmorgen code oranje in de kustprovincies… We mogen wel uitkijken… Onderweg naar mijn werk geen problemen ondervonden. Op het nieuws was te horen dat er een boom omgevallen was op de A13 en en vrachtwagen aanhanger omgewaaid op de A9. Gelukkig hebben wij hier geen orkanen… Op Schiphol hadden ze ook een uitdaging met landen! Landen op de polderbaan bleek nagenoeg onmogelijk, waarna die baan werd afgesloten. Het leverde nog wel een mooi filmpje op! Kijk maar bij de NOS. In de pauze nog even een wandelingetje gemaakt zonder om te waaien 🙂 Bij de Praxis potgrond gehaald voor mams. Na het werk weer naar Only Friends. Daar bleek de bezetting erg laag. Door vakanties en ziektes en onbekend afwezigen, was de spoeling erg dun. Gelukkig waren niet alle kinderen er ook, dus we konden het net aan mannen. Daarom ben ik deze keer toch wel later gebleven. Niet het laatste uur, want ik wilde toch op tijd thuis zijn voor Colin. Daar ook maar eens afspraken mee maken. Die is inmiddels oud genoeg om alleen thuis op me te wachten. Ik had daarom ook bij Only Friends maar vast broodjes kroket gegeten, dus niet langs de döner naar huis. Ik was net thuis toen Colin gebracht werd. Deze keer kan ik weer tot na het weekeinde met hem doorbrengen. Het normale ritme begint langzaam weer op gang te komen. De ezShare lag ook in de brievenbus. Die van een micro-sd kaart voorzien en in de backup sleuf van mijn camera gedaan. Foto gemaakt en ik kon die foto via mijn telefoon gewoon bekijken. In het vervolg kan ik dus direct de foto’s van de uitjes delen zonder de foto’s ook nog een keer met mijn telefoon te nemen. Gemak dient de mens. Ook de Nintendo Classic mini NES was gearriveerd. Die had ik op mijn werk al even snel geprobeerd op de giga-breedbeeld in de vergaderruimte 🙂

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.