Opruiming

Pfff, de wekker ging weer vroeg. Niet vroeger dan normaal, maar het voelde wel zo. Colin kwam ook gewoon op gang na de melding dat het tijd was. Bij het inpakken van zijn tas, kwam hij er wel opeens achter dat hij muziek had vandaag en dat hij daar nog een schrift voor nodig had, wat nog bij Monique lag, dus of we nog even snel langs mama konden. Aanloopproblemen denk ik dan maar. Snel daar langs gereden en de schriften opgehaald en door naar de bushalte. Ik mocht nog heel even voor de gezelligheid blijven zitten, maar mocht al snel vast door naar mijn werk 🙂 Bij Marantz de vraag gesteld waarom de Nintendo Classic mini NES geen beeld geeft via de aansluiting op de voorkant. Ik was al bang dat ik een kat-in-de-zak had gekocht op Marktplaats, maar direct op de televisie doet hij het wel gewoon. Vraag gesteld via de website, “And Now We Wait”. Verder nog wat taakjes opgepakt uit de bak. Voor verschillende klusjes heb ik nog verschillende gegevens nodig, maar het is nogal een toer om die te krijgen. Op de een of andere manier schijn ik niet de goede vragen te stellen. Na de pauze was ik het wel een beetje zat. Er kwam ook hoofdpijn opzetten. Ook heb ik zaterdag nog een klusje te doe, dus ik vond het welletjes. Thuis eindelijk eens een begin gemaakt met het opruimen van het rommel kamertje. Dat moest nog steeds een hobby-/werkkamertje worden, maar lijkt nu op een opslag. En die heb ik beneden nog. Een eigen berging die momenteel zo goed als leeg is. Dus een voor een de dozen, kratten, tassen en weet ik wat opgepakt en bekeken. Een boel kon toch inmiddels wel weg. Een deel kon in andere kratten bij de rest van dat onderwerp. Ik had bijvoorbeeld al een kratje foto-spul, waar ook wat bijgekomen is. Verder een heleboel oud karton klein gemaakt voor de oud-papierbak. Nog goede verhuisdozen ook klein gevouwen en in de berging opgeborgen. Samen met nog wat doosjes spullen die nog niet weg mogen, maar ook niet bij de hand hoeven blijven. De berging gaat steeds meer op een berging lijken en steeds minder op een echo-grot 🙂 In de hobby kamer wordt steeds meer muur zichtbaar 🙂 Ondertussen ook nog de oude foto’s van mijn vader in lijstjes gedaan.In een passe-partout met een beige achtergrond. Toen naar mams. Daar zouden slimme meters geplaatst worden vandaag. Ik dacht om vier uur en wilde voor die tijd even de kast leeg maken, maar de monteur bleek tussen twee en vier te komen. Hij was gelukkig net pas binnen en was met Colin de kast aan het leeg halen. De planken kregen ze niet weg, maar die kon ik weghalen. Verder kon de man lekker aan de slag. Nadat de stroom weer terug kwam, bleek weer de router van mams in de war. De backup die ik vlak voor de actie gemaakt had, herstelde ook niet alles op de een of andere vreemde manier. Maar ik wist gelukkig hoe de boel geconfigureerd moest worden, dus dat werkte weer snel. Na de patat snel naar huis. Zowel Colin als ik waren moe. Colin lag al in te dutten bij oma op de bank. Morgen gaat hij op excursie naar het Sportcomplex Koning Willem Alexander in Nieuw-Vennep voor energie project van Science. Aansluitend mogen ze zwemmen. Ik geloof niet dat hij daar zin in heeft, maar dat zien we wel. Voorlopig is het plan om vroeg naar bed te gaan. We zullen zien wat het wordt…

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.