Oude foto’s ingelijst

Colin naar school gebracht i.v.m. gymles op het sportveld. Met de bus is hij net te laat en om hem nou een bus eerder er uit te zetten… Scheelt mij ook weer ochtendrust. Daarna naar mams, bed opgemaakt, schilderij in de gang weer opgehangen, batterijen in het weerstationnetje gedaan, enz. Na de ochtend bij mams, naar Meerzicht, weer ja 🙂 Het blijven de lekkerste pannenkoeken die in ooit gegeten heb. Toen Colin weer opgehaald bij school. Na Het SKWA, was hij weer terug naar school gefietst om zijn fiets daar weer te hebben. Hij was moe. De excursie heeft hem hoofdpijn opgeleverd. In de machinekamer met de filterinstallatie was het kennelijk nogal lawaaiig. Op het dak konden ze helaas niet kijken naar de zonnepanelen. Het weer was te slecht. Tja, het staat natuurlijk slecht op de PR kit dat er schoolklassen van je dak waaien 🙂 Voor Chananja eindelijk gevonden hoe een officiële versie van Windows 8 te downloaden, die dan te gebruiken moet zijn met de officiële productcode die ze heeft. We gaan het zien… Thuis nog even opgeruimd en de spullen voor het weekeinde klaar gezet. Lekker makkelijk pizza gegeten en weer vertrokken naar Hillegom. Er was vandaag nog heel even sprake van het annuleren van mijn werkzaamheden voor morgen, maar helaas kunnen die toch doorgaan. Dus morgenochtend upgraden. Gelukkig heb ik wat spullen meegenomen om een beetje fatsoenlijke werkomgeving te maken.

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.