Thuiswerken

Vanmorgen ging de wekker om zeven uur! En dat op zaterdag!! En dat om te werken!!! Dus naar beneden gewaggeld om mijn tijdelijke werkplek op te starten. Op een normale eettafel zie je eigenlijk pas echt hoe groot en log dat spul allemaal is. En dan hebben we tegenwoordig platte schermen. Vroegâh had je van die mooie CRT schermen. Met die grote toeters er achter. Maar goed… Koffie er bij en het upgraden gestart… Tegen twaalf uur was alles achter de rug. Na de upgrade moet je nog even wachten tot de boel getest is, maar dan komt toch het sein veilig. De administratie even bijwerken en de boel weer afsluiten. Annet is ondertussen even naar haar moeder en toen die terug kwam, konden we naar de kermis! Samen met Annet in de zweeftoren geweest. Een zweefmolen die ook nog omhoog gaat langs een toren. Toen samen met Timo ieder een bak kibbeling gekocht. Annet en Colin snoepten wel mee. Colin wilde nog wat punten bij elkaar gooien met skeebal. Hij had nog wat punten van vorig jaar en dat saldo wilde hij wat ophogen. Ook de kamelenrace stond op het lijstje. Daar hadden we een hele stapel punten van gekregen van Joep. Die had die punten in samen met vrienden bij elkaar gespeeld, maar deed er verder niets mee. Na het spel vroeg Colin aan de vrouw van het spel waar hij 21 punten voor in kon ruilen. De vrouw was even in de war en had toen zoiets van “ehhh, alles… Op de grote beer en de drone na.” Daar moest Colin nog even over nadenken. Toen ben ik nog samen met Colin in de FLipper gegaan. Het zijn allemaal soortgelijke attracties. Je draait in de rondte, je draait om je as en je gaat op een of andere manier omhoog en omlaag. Toen weer terug naar huis om te eten. Annet is nog even met Colin naar mijn huis gereden, want daar legen nog meer skeeball punten, die hij graag wilde hebben. Weer in Hillegom deed Colin nog wat gepland huiswerk en ik heb nog wat gelezen, maar toen zat de dag er wel weer op. Morgen weer naar de kermis. Ik geloof dat we nog drie punten bij elkaar gaan kamelen…

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.