Dronetastisch!

Lekker uitgeslapen. Annet ging nog even naar de instapdag op de roeivereniging. Daar kreeg je dan te horen met wie je in een boot ging en kreeg je coaching over wat je beter kunt doen en wat je beter kunt laten. Toen de rest uit bed was hebben we met zijn drieën naar Kingsman gekeken. Toen Annet weer terug was nog even geluncht en weer naar de kermis gegaan. Nog een partijtje skeeball, dat volgens mij deze keer meer punten opleverde dan gisteren, maar dat kan verbeelding zijn. In ieder geval had Colin een goede dag en een zilveren munt die weer extra punten opleverde. Helaas was de gewenste draak een factor vijf te duur qua punten, dus die bewaart hij tot volgend jaar. Toen op naar de kamelenrace. Met z’n drieën op een rijtje en gooien maar. Het ging best goed en al snel was de eerste punt binnen. Toen het tweede en verlossende derde punt. De drone was binnen! Maar we hadden nog kaartjes en er kwamen nog twee punten bij. Uit zes spellen, hadden we vijf punten gescoord. “We” in de zin van Colin en Annet, ik was eeuwige tweede… De vrouw van het spel herkende Colin nog van gisteren en begon te dollen over een beer of een kameel. Ondertussen vast een drone uitpakkend 🙂 Met drone in de pocket weer terug naar Annet haar huis. Daar al weer te laat om Max Verstappen nog iets te zien presteren. Die was in de eerste bocht al uit de baan gereden door Räikkönen. Gelukkig was Vettel ook niet ongeschonden uit de strijd gekomen en stond die in de volgende bocht achterstevoren. Dus maar in de handleiding van de drone gedoken. Die was vertaal uit het chinees en blonk niet uit in duidelijkheid. Met name de bediening van de camera bleef giswerk. Gelukkig bleek dat simpel genoeg. Klik om een foto te maken. De camera gloeit dan even rood op. Klikkkkkkkkk-Piep om te filmen. Camera gloeit continu rood en afstandbediening piept irritant. Al snel was de accu vol genoeg om in de huiskamer even te kijken hoe het ding werkte. Dat was nog verrassend goed. Het apparaat bleek behoorlijk stabiel en goed te besturen. Tot je te enthousiast wordt, dan gaat het alsnog mis 🙂 Gyros gemaakt en lekker opgegeten. Na het eten de drone mee naar buiten genomen om op het speelpleintje nog even te vliegen. Colin had het ook snel onder de knie. De sleutel is beheersing. Als je alles maar rustig aan doet, gaat het prima. Annet was nog naar haar moeder gefietst om de diepvries maaltijden te organiseren. Verder de avond lekker rustig aan gedaan. Truste (vast) en tot morgen!

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.