Huisvlieg

Vanmorgen de auto weer ingeladen. Er gaat deze keer wel veel in. Mijn thuiswerkplek moet weer verhuisd. Ook de drone moet nu mee 🙂 Onderweg naar mijn werk, Colin weer bij school afgezet en door naar de Paalbergweg. De werkweek kon weer beginnen. Ik kreeg over whatsapp nog de vraag of alles goed was met mams, want ze was telefonisch niet bereikbaar. Via haar mobiele telefoon kreeg ik haar echter te pakken. De huis telefoon doet het weer niet. Sinds de slimme meter is geïnstalleerd, doet de internet verbinding wel erg raar. Vanmiddag maar even kijken hoe dat zit. Wat vroeger naar huis gegaan om de telefoon weer in te regelen bij mams. Ze had inmiddels haar definitieve afspraak voor haar staar-operatie morgen gekregen Één uur aanwezig zijn. Spannend hoor! Na het eten heb ik Colin weer bij Monique afgezet en ben weer doorgereden door naar huis. Ik zou eerst nog naar Chananja voor de voortdurende computer perikelen. Ik heb nu in ieder geval een officiële Windows 8.1 versie kunnen downloaden bij Microsoft. Die moeten we kunnen installeren met de officiële productcode die ze heeft. Maar ze moest onverwacht werken, dus dat ging niet door. Thuis alle tassen weer uit- en opgeruimd en verder gegaan met het opruimen van de aanstaande werkkamer. Ook opgemeten wat ik aan bureau of werkblad kwijt zou kunnen en aansluitend nog een backup gemaakt van alle gegevens op mijn telefoon. Die moet heel nodig naar fabrieksinstellingen terug gezet worden. De encryptie die ik er opgezet heb, maakt hem dramatisch langzaam. Dan maar geen gegevens van mijn werk beschikbaar hebben. Is wel zo rustig ook trouwens. De nodige telefoonnummers staan in mijn gmail account dat ik voor mijn werk heb aangemaakt. Daar moet ik het dan maar mee doen. Nog heel even met de drone gespeeld. In de huiskamer, boven de tafel de boel uitgetrimd. Hij bleef echt doodstil op zijn plek hangen. Maar na een beetje heen en weer vliegen, raakte hij het weer kwijt en begon hij weer te dweilen. De accu was al weer snel leeg, dus ik heb hem maar weer opgeruimd. De rest van de avond maar lekker rustig aan gedaan. Tot morgen!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.